Happy Birthday Eiman Naufal

Happy birthday to Eiman!!! Mama, papa and Qalessya love you so much. Eiman sebenarnya lahir pada 19 March 2009 jam 7pm. Kalau nak kira tahun ini genaplah 5 tahun umurnya. Cepat sungguh masa berlalu, tak sangka Eiman dah jadi budak lelaki skrg nie. Sekarang pun dah taknak mama dan papa dia peluk dan cium sgt. Maybe sebab dah besar ade perasaan malu kot.

DSC_0140 DSC_0126 DSC_0147 DSC_0156 DSC_0160 DSC_0164

Ahad lepas 9 March 2014 club house tempat kediaman kami menganjurkan small party utk meraikan kanak-kanak yang lahir pada bulan March. Lebih kurang 7 org kanak-kanak berumur dari 2 – 5 tahun menyertai party ini yang lahir pada bulan yang sama.

DSC_0105 DSC_0097 DSC_0094 DSC_0086 DSC_0085 DSC_0074 DSC_0071 DSC_0067 DSC_0063 DSC_0051 DSC_0135

Antara aktiviti yang disediakan seperti membuat kraf, ballon games, sesi bergambar dan juga hadiah birthday. Selain daripada aktiviti aktiviti, kanak kanak “Star of March” pun dapat sekali cup cake birthday. Nampak Eiman seronok sekali dapat celebrate birthday bersama rakan-rakan. Sibuk tanya bila pula nak buat birthday party untuk dia sorang saja. Nantilah Eiman, bila kita balik KL nanti kita celebrate birthday Eiman kat sana ok. Again..happy birthday Eiman, semoga menjadi anak yang baik dan soleh dan serta seorang yang hebat bila besar nanti. Insya Allah..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s